Vänlig tandläkare i Hedemora

Tandvården som erbjuds i Sverige är fantastisk. Tandläkare i Hedemora är en del av den, något som Anna är tacksam för. När värken är outhärdlig finns en tandläkare där för att hjälpa.

Har man tandläkarskräck finns risken att man väntar lite för länge innan man bokar en tid. Det hände Anna i Hedemora. Det började med en ilning i en av de bakre tänderna. Något hon ignorerade. Genom att inte dricka eller äta varmt eller kallt kunde hon låtsas att problemet inte fanns.

När problemet till sist var omöjligt att nonchalera var det söndag och tidig morgon. “Såklart” skulle de flesta säga och det gjorde hon med när hon vaknade av en smärta som inte gick att beskriva med ord.

Lätt att få tid akut hos tandläkare

Hon tackade högre makter för mobilen och googlade snabbt fram en tandläkarklinik med akuttider i Hedemora. På första sökningen dök kliniken upp. Där var numret, hon klickade och snart hörde hon en röst i andra änden. Hon skulle få komma med detsamma så hon kastade på sig kläderna och grabbade bilnycklarna i farten.

Det var svårt att förklara känslan när hon en halvtimme senare satt i bilen igen. Smärtan var borta. Otroligt. Hon hade fått en inflammation och de hade rengjort och ordnat en provisorisk lösning. De hade lagt bedövning för att hon skulle slippa smärtan.

Veckan efter hade hon fått en riktig tid hos tandläkaren. Då skulle de göra en riktig lagning så att tanden skulle klara sig långt in i framtiden. Läs mer om akuttandläkare på denna sajt: https://www.sveaparkstandlakarna.se/

24 Apr 2022