Tandläkare med god renommé i Sundbyberg

I Sundbyberg finns det en tandläkare som har ett gott rykte. Oavsett om man är ny eller gammal patient möts man av ett varmt välkomnande innan behandling.

Att byta tandläkare kan vara läskigt för den som inte gillar att gå till tandläkaren. Gabriel hade aldrig tyckt om situationen att sitta i tandläkarstolen och låta någon annan pilla honom i munnen. Den gamla tandläkaren han hade var okej, men inte mer än så. Som nyinflyttad i Sundbyberg kände han att det var dags att bryta med den gamla tandläkaren.

Det skulle ta över en timma att åka ner till den tandläkaren söder om stan så Gabriel hade börjat se sig om efter en ny. Gabriel ville hitta en tandläkare i Sundbyberg som han kunde få förtroende för. En tandläkare där man kunde sitta i stolen lugnt och avslappnat istället för spänd som en stålfjäder, som det varit de senaste gångerna.

Lugn och trygg tandläkare i Sundbyberg

Gabriel bestämde sig för att fråga några på jobbet om tips. En kollega berättade om en tandläkare som lät för bra för att vara sann. Även kollegan hade haft obehag för tandläkarbesök tidigare, men nu satt kollegan och nästan skrattade varje gång i stolen. Även när det var lagning på gång.

Det var värt en chansning tänkte Gabriel. En tandläkare som fick patienterna att slappna av var precis det han var ute efter. Han tog upp mobilen och skickade ett meddelande till tandläkaren för att boka en undersökning. Det var dags att försöka bearbeta tandläkarskräcken och slappna av i tandläkarstolen.

18 Apr 2023