Tandläkare i Malmö med många tjänster

Förr handlade det mest om undersökningar, lagningar av hål och på vissa kliniker gjordes proteser. I dag är verkligheten en helt annan. Numer har tandläkare flera tjänster att erbjuda.

När Birger började sin bana som tandläkare med egen praktik var det enkelt. Han tog hand om patienternas munhälsa genom att ge goda råd, göra regelbundna undersökningar och laga de tänder som på något vis blev dåliga. Allt detta gjorde han fortfarande men numera var han anställd på en klinik i centrum.

Han var lättad över att han fått jobbet och kunnat fortsätta som vanligt. När man börjar närma sig pensionsåldern är det inte lika kul att sätta sig på skolbänken igen. Tekniken går framåt i en rasande fart. De kunder som önskade proteser förr skickades till experter. I dag var det inte ovanligt att man kunde göra det hos sin egen tandläkare.

Malmöklinikernas tandläkare har stor samlad kunskap

På Birgers nya jobb har de, förutom vanliga tandläkare som han själv, många olika specialister. Man erbjuder tandblekning för den som önskar vita tänder. Implantat för den som av någon anledning mist en eller flera tänder. Tandproteser och porslinsfasader. Ingenting verkar vara omöjligt.

Men allt det där överlåter han till sina yngre kollegor.

Men han får fortfarande spela hjälte ofta och är en av dem som får mycket fina lovord och nöjda patienter. Främst för att han är en fantastisk tandläkare förstås, men även för att han är den som möter patienterna när de kommer in akut med fruktansvärd tandvärk som han magiskt trollar bort. Läs mer om hur en tandläkare kan hjälpa dig på denna sida: tandläkaremalmö.com/

23 Aug 2021