Många vill ha tandimplantat i Stockholm

Man ler mot folk och träffar mycket människor i sitt jobb. Många i Stockholm som har representativa uppgifter i sitt arbete väljer att få tandimplantat på ställen där det fattas en tand.

En glugg kan vara charmig, och den kan ge personlighet åt ett leende. En liten glugg mellan framtänderna kan få passera, men om det är en tand som är utslagen ser det inte så roligt ut. Som väl är finns det möjligheter att ersätta tänder som fattas med olika sorters implantat. Man kan få nya tänder, men man kan också bygga på de tänder som redan finns men som är skadade. Fråga om vilka tandimplantat som skulle passa dig, så kan din tandläkare ge tips.

Tandimplantat som sitter fast

Tandproteser är ett alternativ som var mycket vanligt förr när man drog ut tänder istället för att laga dem. Numera behöver folk oftast bara någon enstaka tand att komplettera med. Man vill inte heller ha en lös protes utan hellre tänder som sitter fast ordentligt. Då är metoden med titanskruvar helt överlägsen. En snygg, konstgjord tand skruvas fast i tandbenet och växer fast där. Titan är ett ämne som lämpar sig extra väl för ändamålet, för det växer verkligen fast, och man får en tand som går att tugga med obehindrat.

Har du redan en tandstump filar man istället ner den och sätter en konstgjord överdel på den, så får du en påbyggnad av den tand du redan har. Fråga din tandläkare i Stockholm om olika sorters tandimplantat. Mer information om tandimplantat hittar du här: https://www.tandimplantatstockholm.nu/

9 Aug 2021