Hjälp av akuttandläkaren

Har du tandvärk? Och dessutom vaknade du med det idag, mitt på blanka lördagsmorgonen? Oroa dig inte, det finns hjälp att få av tandläkare även under kvällar och helger, om det är akut.

Tänk om det gick att planera allt här i livet. Om du fick alla inkomster direkt när du föddes, som Magnus och Brasse sa i en sketch. Om alla utgifter kom med en förvarning, så att du kunde planera din ekonomi. Och om alla akuta smärtor och skador smög sig på, så att du kunde besöka en läkare under veckodagarna, dagtid.

Men så är det ju sällan. Bilen går ofta sönder precis när värmepannan har gått sönder och hunden har behövt ett dyrt veterinärbesök. Gärna även efter att du varit sjuk och fått en lägre lön. Och tandvärken. Varför kommer alltid akut tandvärk på en fredagskväll eller lördag? Är det universums sätt att roa sig? Och vad gör du om du får akuta problem med dina tänder?

Vid akuta tandbesvär

De som beslutar sig för att besöka en akuttandläkare i Malmö har ofta ett besvär som har dykt upp på kvällen eller helgen. Det kan vara en tand som har spruckit, en tand som har slagits av eller en inflammation vid en tand som skapar en förblindande smärta. Det du då ska göra är att kolla upp var du kan få hjälp, för det finns alltid en akuttandläkare i Malmö att kontakta. Så lid inte i onödan utan kontakta en tandläkare akut nära dig.

22 Jul 2021