Hitta hjälp med tandimplantat i Göteborg

Har du allvarligt råkat skada eller tappat dina tänder går det att få hjälp med så kallade tandimplantat i Göteborg. Träffa en mångsidig och erfaren tandläkare.

Återfå ditt självförtroende och våga le igen. Med hjälp av naturtrogna tandimplantat kan du “få tillbaka” dina förlorade eller skadade tänder. Hos en tandläkare som erbjuder modern tandvård kan man återskapa tänder genom att använda ett material som till väldigt stor del påminner om riktiga tänder.

Ta reda på mer om hur du kan få hjälp med högkvalitativa tandimplantat i Göteborg. Nu behöver man aldrig skämmas för sina tänder eller vara rädd för att le igen. Din tandläkare kan hjälpa dig till ett liv med god tandhälsa igen. Läs mer om hur det går till och vilka råd som din tandläkare i Göteborg kan erbjuda när det gäller modern tandvård.

Behandla dina tandimplantat precis som dina vanliga tänder

Metoden man använder när man ska ordna tandimplantat är att man skruvar fast titanskruvar i käkbenet som sedan implantaten kan fästas i. Dessa implantat känns väldigt mycket som riktiga tänder och hjälper patienten att få tillbaka sin naturliga tandfunktion. Viktigt när man har fått implantat är att man, precis som när det gäller vanliga tänder, borstar dem varje morgon och kväll samt använder tandtråd regelbundet för att avlägsna matrester som kan ge upphov till infektion.

Givetvis ska man inte heller röka eller snusa. Det försämrar inte bara tandhälsan utan den allmänna hälsan avsevärt. Följ dessa råd och du kommer ha mycket glädje och nytta av dina implantat.

10 Jul 2022