Få ordning på dina tänder

Är dina tänder och du inte sams? Verkar inte ens tänderna kunna hålla sams inbördes? Har du besvär med mellanrum och sneda tänder? Att reglera tänderna kan vara viktigt för hälsan.

Det är inte att ta till överord att påstå att många människor har problem med tänderna. De flesta behöver inte bekymra sig om annat än eventuell karies men en hel del av oss har också en felaktig tandställning. Av en rad olika anledningar kan tänderna växa snett eller för trångt eller glest.

Många som har dessa problem upplever att det inte ser så bra ut och undviker att visa upp sina gladaste leenden offentligt. Andra har rent fysiska problem med att kunna tugga riktigt - bettet har blivit snett. Det kan orsaka spänningsvärk i bland annat käken. Så där går man med både komplex och värk.

Ta tag i dina tänder

Det är inte svårt att åtgärda en felaktig tandställning fast det kan ta lite tid. Numera kan man för det mesta undvika tandreglering i metall som ofta upplevs som mindre estetiskt tilltalande och smärtsam. Idag använder man mest Invisalign som är en betydligt skonsammare metod.

Vill du visa Västkusten ditt vackraste leende varje dag? Då ska du se till att skaffa prisvärd tandreglering i Göteborg. Med Invisalign får du en bettskena i osynlig plast som byts allt eftersom tänderna börjar växa mer rätt. Du kan ta av den då du äter och till natten. Efter ett varierande antal veckor har dina tänder rätt placering och du slipper smärta och genans.

30 Apr 2021