Få hjälp med tandimplantat i Hallonbergen

Tänker du på tandläkare i Hallonbergen så tänker du kanske endast på någon som lagar hål. Men det finns mycket mer som du kan få hjälp med inom tänder och tandkött, exempelvis tandimplantat.

Du kanske går på dina årliga kontroller hos din tandläkare i Hallonbergen. Då får du veta hur statusen är gällande dina tänder och ditt tandkött. De kollar om du har några hål eller sprickor i tänderna, och hur det ser ut med tandsten. Men det finns också mycket annat som din tandläkare kan hjälpa till med. I stort sett är det alltid din tandläkare som du ska besöka innan du går vidare till någon annan specialist, och mycket kan tandläkaren själv hjälpa dig med. Du kan exempelvis få hjälp med tandimplantat i Hallonbergen, om det är vad du behöver. Det kan vara en åtgärd som underlättar livet mycket för dig, och du kan även få tipset av din tandläkare att skaffa det.

Fråga din tandläkare om tandimplantat

Ett implantat kan du få om du har tänder som behöver dras ut, eller om du har tappat eller slagit ut tänder. Det kan vara en tand eller flera, som du kan få ersatta på detta vis. Men det kan även vara så att du inte behöver få ett implantat, även om det saknas tänder. Ta gärna råd från din tandläkare gällande om du behöver ett implantat och vilken typ av implantat som kan passa för dig. Det beror bland annat på vilket skick ditt käkben är i.

7 Oct 2021