Årligt besök hos tandhygienist i Solna

Det finns många fördelar med att regelbundet besöka sin tandhygienist i Solna. Det kan handla om både tandhälsan och de förebyggande åtgärderna som görs. Det kan även handla om ekonomi.

Kristina hade äntligen fått sin lägenhet i Solna som hon länge tittat på. Nu var det dags för steg två. Att besöka en tandhygienist i Solna, frågan var bara vilken. En kompis hade undrat varför hon ville ha en tandhygienist och inte en tandläkare. Varpå hon självklart svarade att det var billigare att hålla tänderna i gott skick och få hjälp av tandhygienisten ibland, istället för att betala mer för ett tandläkarbesök när hålen var ett faktum.

Så hade hon gjort länge och när tandhygienist såg något som behövde en tandläkares touch bokade hon en tid då.

Tandhygienist och tandläkare

Efter noggrann efterforskning hittade hon en tandhygienist och bokade tid. Vid receptionen frågade hon hur det var om hon som patient hos tandhygienisten behövde en tandläkare och de försäkrade henne att det kunde hon boka när det var dags.

När besöket var över kände hon sig fräsch i munnen. Plack och tandsten hade tagits bort och tänderna hade blivit kontrollerade och polerade och de hade lovat att skicka en kallelse om ett år när det var dags igen.

Kristina funderade på om hon kanske skulle göra ett besök ganska snart. Tandhygienisten hade berättat om tandblekningen hon gjorde när hon klagat på sina fläckiga tänder. Det kunde hon gott kosta på sig för pengarna hon inte behövde lägga på att laga hål.

19 Aug 2021